10.6.2011

○ Ylellisyyksiä


NUORI ROBERT PATTINSON YRITTI ISKEÄ MIRSUA!

Ja sitten säähän.

Mutta siiiis. Lähdettiin pois Nizzasta suunnitelmana mennä Nimesin kautta Pariisiin. Ensimmäinen vaihto oli Marseiles, jonne matkalla totesimme kaksi asiaa. A) Ei me Pariisiin asti tänään jakseta matkustaa, perillä oltaisiin vasta about aamuyöllä. Ja B) Turha mennä Nimesin kautta, mielummin suuntaa jo pohjoiseen.

Myös Pariisin alkuperäinen hostellisuunnitelma vaihtui kun vähän lisäinfoa paikasta saatiin. Mitä nyt ammuskelua naapurustossa siinä huorien ja huumekaupan keskellä kuului sen paikan miinuksiin. Ihan kiva.

Eli siis Pariisissa joku toinen nukkumapaikka pitää nyt bongata.

Mutta suunnattiin siis Marseilesista Lyoniin, missä nyt yövytäänkin. Junamatka oli pisin tähän mennessä, eli n. 3 ja puol tuntia. Mutta penkit oli pehmeet :D
Ja pari sanaa Lyonista. Me nukutaan HOTELLISSA ja syötiin RAVINTOLASSA, jossa oli tooosi hot TARJOILIJA. Siis oli kuuma patonki kyllä.

Hotelli on tosi kiva, eikä ees kallis, ja kiva vaihtelu verrattuna viime yöhön kun punkero avasi yöllä ikkunan ja aamuyöstä tuli kylmä. Nyt meillä on oma huone, ei ketään huonetovereita häiritsemässä (toisiamme lukuun ottamatta(siis aivan kauheeta!!)).

Ravintolassa ei heitetty tuhlaileviksi, vaan syötiin Margarita pizza puoliks. Täytti oikein hyvin, ja ravintola oli ulkonäköönsä nähden yllättävän siisti. Niinkin siisti, että Mirsu vähän huomautteli (valitti melkeinpä) siitä mille me näytettiin. Ei voi väittää et meil ois ollu mitkää siisteimmät mahdolliset vaatteet. Mutta tarjoilija oli kyllä ihana, sille jätti tipin ihan mielellää ;)                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti