22.6.2011

○ Showsuihku

Lähdettiin sitten tänään Ulmista matkaan. Huone oli sen 50, ja sijainti huomioiden se oli tosi halpa hinta. Ei jouduttu kävelemään kuin muutama sata metri juna-asemalle.

Asemalla sitten alettiin katselemaan aikaisemmin valitsemaamme junaa Mannheimiin ja löysimmekin sen isolta taululta. Matkallamme laiturille pari tyyppiä jostain saksalaisesta radiosta tuli haastattelemaan meitä. Jotain ihan peruskysymyksiä: mistä kotoisin, kauan ollaan matkattu jne.

Laiturilla totesimme junamme lähtöön olevan about tunti aikaa, mutta huomasimme myös että laiturilla seisoi kohteeseemme lähdössä oleva juna. Miksi suotta venailla asemalla tuntia kun voi jo lähteä? Parin tunnin junamatkan, jonka aikana juna vaihtoi etenemissuuntaansa, jälkeen olimmekin perillä.

Turisti-info löytyi ongelmitta ja saimme niin kartan kuin listan alueen hotelleista. Samoin saimme ohjeet Judend herbergerille, jonne ensimmäisenä suuntasimmekin. Sen respa oli aukeamassa vasta kolmelta ja kello oli kaksitoista, joten päätimme käydä tutkimassa listan halvimpia vaihtoehtoja ensin.

Ensimmäisessä paikassa ovea ei avattu, toista ei tainnut olla enää edes olemassa, mutta kolmas olikin sitten oivallinen. Pirteä respamies kertoi kysymättä kauppakadun sijainnin ja kaikkea. Huonekin on kiva, hotellin ylimmässä kerroksessa. Suihku meillä on, mutta vessa on käytävällä. Mutta hui iik :D

 Hetken levähdyksen ja vaatteiden vaihdon jälkeen suuntasimmekin sitten Subwayn kautta shoppailemaan. Kauppoja oli kiva kierrellä ihan ikkunashoppailemalla, mutta kyllä mukaan tarttui niin Chris Carterin esikoisteos The Crucifix killer (varmasti mukavaa iltalukemista näin toisen kirjan lukeneena voin sanoa) kuin muutama korukin.

Huomenna jatkammekin matkaamme kohti Kölniä, jossa mitä suurimmalla todennäköisyydellä saamme nettiyhteyden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti