6.6.2011

○ Phil

Tänään oli suuri päivä. Reilin ensimmäinen päivä!

Lento lähti Tampereelta kello 13.35 ja voin sanoa että Tampereen kenttä on aika rupu kenttä. Siel oli Ryanairin terminaalin puolella vaan yks kone kerrallaa. Mutta eipä siinä ongelmaa, ainaki löyty oikee kone :D

Eka ylläri meille ekaa kertaa Ryanairilla lentäville oli se, et niit paikkoi ei ollu lipussa, vaan mentii periaattella varhainen lintu madon nappaa. Päästiin kuitenkin ihan kivasti vierekkäisille paikoille, nii et välissä oli vaa käytävä. Kummanki toisel puolella oli sit yhen neljän hengen perheen tyyppei, vanhemmat ja kaks pientä lasta. Minä Vilma juttelin siinä sitten sen äidin kanssa vähän enemmänkin, oli oikein mukavaa seuraa :). Sellainen äidillinen huolehtijatyyppi, koko ajan kyseli että tiedetäänkö me mistä mennä bussilla ja miten Italias matkustetaan junilla.

Perillä Milanossa ehdittiin olla 15 min rautatieasemalla (hakea sisältä turisti infosta kartta ja mennä ulos sitä ihmettelemään) ennen kuin tapasimmekin ensimmäisen ihastuttavan tuttavuutemme: kanadalaisen Philin.
Hän tuli juttelemaan oikein loistavalla tekosyyllä: tiedetäänkö me missä on lähin ruokakauppa. Tätä kannattaa kysyä rautatieaseman edessä karttaa tutkivilta reppuselkäisiltä tyypeiltä. Mutta oikein pirteä ja hyvännäköinen tuttavuus, toivottavasti sellaisia lisää.

Ensimmäinen ruokapaikkamme ei ollut kenties Italialaisin mahdollinen, mutta ainakin se oli halpa - Mäkkäri!! Jeah! Mutta minkäs teet, kaksi nälkäistä reilaajaa ja halpaa ruokaa.

Ei muuten vielkää oo löytyny ruokakauppaa, noi meijän kaa samas huonees punkkaavat ranskikset tietää mis se on (päätellen siitä et niil on ruokaa) mut ne ei ymmärrä enkkuu tarpeeks et osais neuvoo meit -.-

Eli siis tosiaan, löydettii tää meijän hostelli, vaikka vähän piilossa se oli. Tähän mennes ollaa tavattu samast huoneest noi ranskikset, tyttö ja poika, ja tääl on viel yhen tyypin kamat, mutta se ei oo viel näyttäny pärstäänsä. Koht vois käyä tuolt ylhäält kysyys et onks tääl lähel ruokakauppoi.

Nii, ja kuvii tulee myöhemmin, varmasti varsinki sillon ku Mirsu päivittää.

~Vilma

1 kommentti: