17.6.2011

○ Red Light District


Amsterdamista lähtöpäivä on koittanut, mutta ensimmäistä kertaa lähtömme tapahtuu vasta illalla, kun nousemme Müncheniin suuntaavaan yöjunaan. Kummallekkin ensimmäinen yöjunamatka, jippii!

Tänään vielä kiertelimme ympäri pilvistä ja sateista Amsterdamia. Ensin kuitenkin heitimme tavarat säilöön juna-asemalle. Pienen tunkemisen jälkeen saimme kuin saimmekin rinkat samaan tavarasäiliöboxiin.

Kiertelimme kaupungilla vähän meille tuntemattomampia katuja ja käväisimme parissa liikkeessä (osittain sateensuojan takia) kunnes lopulta löysimme myös sinne, jossa vähän halusimme päästä käymäänkin.

The Red light disctrict. Tittididiididiiiii! ~

Päivällä ei ole kyllä kovinkaan jännittävä näky, muutamassa näyteikkunassa joku alusvaatteissa seisoskelemassa, mutta ei edes mitään keikistelyä. Varmasti kiinnostavampi aika visiteerata olisi illemmalla, mutta me nyt joudumme sen skippaamaan. Joku toinen kerta sitten.

Täällä myös näkee coffee shoppeja niin usein, että niiden vastaantulemisen osaa jo ennustaa hajusta. Kuulimme myös eräiden kohteliaiden herrasmiesten suomenkielistä keskustelua pätkän: ”Vittu perkele, pojat!”

Nyt vain odottelemaan junan lähtöä ja matkamme jatkuu kohti etelää. Toivottavasti saisimme siellä vähän enemmän aurinkoisia ilmoja. Ja nettiyhteyden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti