23.6.2011

○ "Where are you from?" "Finland." "Why?"



Hyvää huomenta Köln. Kiva, että kone toimii, hieman säikäytti tässä hetken. Netti aika ei kuitenkaan selkeästi ollut log-out versio, vaan tasan 24 h ensimmäisestä käytöstä. Eli ei nettiä meille tänään. Mutta tultiinko me tänne dataamaan? Ei.

Tänään heti kunhan aamulla saimme itsemme nousemaan ja liikkeelle, suuntasimme Kölnin eläintarhaan. Matkaa sinne oli vain pari kilometriä Reinin rantaa kävellen, joten hylkäsimme harkitsemamme U-bahnin ja käppäilimme.

Eläintarhassa pääsimme sisään opiskelijahinnalla, eli 10€ per nenä. Jo hetken kierreltyämme totesimme, että eläintarha oli aika lintupainotteinen, eli Mirsu likes. Kierreltiin koko tarha läpi ja kuvattiin oikein kunnolla, niin että kummastakin kamerasta alkoi akku loppua.

Eläintarhan jälkeen palailimme kohti keskustaa, mutta emme heti hotellille. Sen sijaan suunnitelmissa oli kierrellä hieman kaupoissa taas ennen kuin suuntaisimme Hard Rock Caféelle. Kaupat olivat kuitenkin suurimmaksi osaksi kiinni, tänään on joku yleinen vapaapäivä ainakin täällä Kölnissä, veikkaus on että koko Saksassa.

Kaupat jouduimme siis skippaamaan, joten matka jatkui suoraan Hard Rock Caféelle. Siellä istuimmekin siihen baaritiskin ääreen ja tilasimme meille suositeltua paikallista erikoisuutta Kölsch-olutta. Kummankin toteamus oli, että olueksi yllättävän hyvän makuista. Napattiin myös yhdet drinkit ja ranskikset ja saatiin baarimikolta ohjeet ravintola-alueelle (ja baarisuositus, missä Wiener Schnitzel on kuulemma erittäin iso, eikä kovin kallis).

Nyt sitten ollaan tässä hotellilla kuuntelemassa kun Domin kellot sekoavat. Eilenkin ihan random aikaan kellot soivat ainakin 10 minuuttia. Toivottavasti ei tänään, tosin kyllä noi on jo pari minuuttia kaunista musiikkia tuottaneet. Kohta sitten suuntaammekin vierailulle Domiin, tosin kummankin pitää vaihtaa ”siveellisempi” asustus ylle että kirkkoon pääsemme ;D 

~

Kävästiin tossa Domilla, mut siel oli messu menos nii ei oltu pitkää. Ei löydetty portaita ylös, mutta se on kuulemma aloittelijan virhe.

Sitten harhailtiin baarimikon ohjeiden perusteella oikein mukavalle ravintola-alueelle, ja vaikka ei menty ihan sen suosittelemaan paikkaan, löydettiin toinen ihan Reinin rannalta, missä oli ihania Wiener Schnitzeleitä. Eli sellaiset meille.

Sieltä vaan palailtiin hotellille ja päätettiin, että ei se netti niin kallis ollu ettei sitä vois täksikin illaksi ottaa. Eli meillä on sittenkin netti. 

Ja se metelöijä ei ollukkaa Dom, vaa joku toinen kirkko ihan vieressä. Täällä on liikaa kirkkoja, oikeesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti