7.6.2011

○ Kirppuja sekä Käpyjä

 Doodi, tänään on sitte uusi päivä.. Jos eilisestä mainittis vielä sen verran, että ruokakauppa löytyi ja saatiin vähän ravinteita, sekä meidän huoneen Patonki on ihan semi ok:n näkönen:---D Hymyilee ihan söpösti. Onhan meiän huonees muitakin.... Patongin tyttöystävä Mrs. Patonki, joku singaporelainen (joka oli btw käyny Suomessa joskus:--D), joku muikki joka dataa sen Macilla koko ajan, I mean.. KOKO ajan. Sitten joku vanhempi mies ja joku tyttö joka on kans joku vinosilmä.

 Jaaaa sitten tähän päivään, eli 7.6 jeejee
Voin varottaa et kuvia tulee muutama

Matkalla keskustaan hihihi ~


Siinä about puolessa välissä matkaa tuli vastaan museo, jonka hienosti käänsimme Luonnontieteelliseksi. Pakko oli mennä sisään *o* Hinta oli tosi sydäntä riipaiseva - Alle 18v ilmaseks, as always.. ja meitzi opiskelijana 1.50€.... Yritettiin sitten siellä sisällä hienosti kääntää italiasta suomeen niitä tekstejä:_D Noo sitte kuviin... Osa on mmm hieman sumeita koska ei oo kuvanmuokkausohjelmaa jolla vois terävöittää:--(

Kiviä
Pikakelaus kivi
So cool -kivi
Sööööpöööööööö kivi :----)
Jalkoja >:D
No niitä käpyjä. Terkkuja Käpylle siis:---D

Yksi niistä "useista" dinojen luurangoista *o*
Meitzi vartios
Niin siis toi on samaa lajia.. Isompi on vaa uros..........
Söpöjä perhosia *o* Niit oli tosi tosi paljon
Oli nii ihanan värisiä:--D
 NÄIT KUVIA ON IHA HELVETISTI

Iso sumea hämis :--(
Ja siinä siis kirppu
Harmaa nelisilmäinen opossumi aka Herp Derp
Parit apinat:____D ahahaha noi oli nii huvittavis asennois
BITCH PLEASE
unz unz unz
 Näit kuvia ois ollu miljoona viel lisää, mut aateltii et on mm hieman typerää täyttää tää postaus täytetyil elukoil:--D Jatkettii sit jonku kahen tunnin jälkee matkaa. Ja oli alkanu sataa ja yhteesä 12 sateenvarjokauppiast härnäs meitä tolla matkalla -.- Ois pitäny olla ees joku takki ni ei ois varmaa koko aja niit kaupiteltu eheh

Kuljettuamme ehkä 6 apteekin ohi 2.5km matkalla saavuttiinkin Duomolle *DODOOOOOM* Olihan se ihan tommonne kiva pikkai kirkon nysä ensikertalaiselle joka sen näkee.. Siitä ulkoa ei oikee oo kuvaa koska sato ja kameraa ei viittiny kastella, ja _vihaan kirkoissa kuvaamista koska valaistus on ku luolassa.

Kierrettii nopeesti se sisältä, ja lähettii kapuamaa sitte sinne katolle.. Oon kerran kavunnu Rooman kupoliin, jonne on päälle 500 porrasta, jotka vaihtu koko ajan, mut toi oli kyl aika ykstoikkosta menoa:---D

Päästii sitte perille ja oli iha kivat maisemat sieltä..

Turisti 1

Turisti 2

Turistit 1 ja 2 ihanina
Pikku Duomoa katolta
Samaten tässä
Sekä tässä.....
Joku hahmo seisomas kirkon korkeimmal kohal
Duomon jälkeen lähettiin käppäilemään hostellille päin, mut matkalla osui vastaan ----

Sokerivuoreen uponneet hevoset

Herttaista ja abstraktia taidetta etten sanoisi <3

Totta kai poikkesimme myös Duomon vieressä sijaitsevassa kauppakeskuksessa, missä Mc Donalds ja Louis Vuitton ovat sulassa sovussa rintarinnan. Kaikki mitä siellä kaupattiin oli melkein meijän budjettiin sopivaa, joten lähdimme tyhjin käsin, härän kivesten päällä pyörittyämme.

Vielä ei olla oikein bongattu pukupäällä vespoilla ajelevia italiaanoja, mutta ehkä sade rajoittaa niiden liikkuvuutta. Muutenkin nämä Milanon liikennetavat poikkeavat koti-Suomestamme: täällä kukaan ei kato kun töötätään ja usein kuullaan oikein kauniita tööttäys fanfaareja, joihin liittyy hyvällä tuurilla neljäkin autoa.

Kaupassa myydään täällä lähes ilmaista vettä, mikä on reilaajan budjetille ihan okei: 17 senttiä puoltoista litraa. Nyt ainaki juodaa riittävästi. Kyllä me myös ruokaa ostettiin, älkää te ylihuolehtijat (tiedätte kestä mä puhun) huolehtiko.

~Mirsu & Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti