18.6.2011

○ Innsbruck? Näääh, Salzburg!

Lähdettiin siis Münchenistä jatkamaan ja päätimme, että koska aikaa on niin Itävalta kuulostaa kivalta paikalta. Ja huikealla kaupunkituntemuksellamme valitsimme sitten Innsbruckin suunnaksemme.

Heti sitten asemalla todettiinkin että Innsbruckiin mennessä pitää vaihtaa juna. Jaksammeko me mennä kysymään missä vaihtaa? Emme. Toteamme, että juna menee Salzburgiin. Salzburg on Itävallassa. Tämä kelpasi meille ja sitten hyppäsimmekin junaan :D

Ennen junan lähtöä Vilma sitten melkein törmäili oikein kivaan keihääseen (ei keihäänheittoon tarkoitettuun vaan ihan oikeeseen) ja saimme junaan kyytiin jonkinlaisella, luultavasti baarikierroksella tai vastaavalla olevan porukan miehiä. Miehiä mustissa (yhden tapauksessa kyllä pinkissä) paidassa, jossa luki Hangover 3, ja perinteisissä, saksalaisissa, ruskeissa NAHKASHORTSEISSA. Ja kaljaa mukana, totta kai.

Salzburgissa suuntasimme taas ensimmäiseksi tutunkuuloiseen paikkaan: turisti-infoon. Sieltä kun kysyimme yöpymäpaikkojen sijaintia, alkoi ystävällinen infoaja soittelikin pari paikkaa läpi kysyen olisikos vapaata tilaa. Teki meille myös jonkin sortin alustavan varauksen ja antoi ohjeet (ja kerrankin ilmaisen kartan).

Hypättiin sitten bussiin, jolla säädimme itsemme todella lähelle hostellia. Hostellin huomasimme olevan erittäin miellyttävän oloinen youth hostel: siisti, halpa ja mukavat sängyt. Myös mitä luultavimmin ilmainen aamupala, tosin sitä emme ole vielä ehtineet tarkistaa, mutta toivotaan.

Lähdimme hieman myös kiertelemään kaupunkia sateesta huolimatta. Löysimme Sparin, josta täydensimme ruokavarastojamme ja Vilma osti erittäin kauniin ja varmasti kestävän sateenvarjon. ;)

Myös postin ja ravintolan paikansimme, tosin ensimmäinen ei ole auki huomenna, joten siitä ei ole mitään hyötyä. Myös kuvia tulee huomenna enemmän, koska sadetta on ennustettu olevan vähemmän.

Tosin ihastuttavan ystävällinen ja ihanasti englantia puhuva, sekä erittäin hyvännäköinen respa-mies kertoi, että täällä myydään postimerkkejä. Ne tosin oli tältä illalta loppu, aamulla sitten. Ja kyllä ne lopulta jostain löytää (viimeistään Suomesta xD)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti