17.6.2011

○ I amsterdam


Asterdam, tämä huumeiden ja pyöräilijöiden luvattu kaupunki. Ei suositella tehtäväksi yhtä aikaa.

No otetaan hieman takapakkia. Jatkoimme siis Brysselistä jälleen uuteen maahan, Hollantiin, jossa kerrankin on jonkin sortin mahdollisuus edes toisella ymmärtää paikallisten puhetta. Surkea mahdollisuus tosin.

Saatiin ensin Brysselin asemalla ihailla kuinka kaksi korjaajamiestä vaihtoi odotushuoneen televisioilmoitustaulua uuteen. Vasaraakin käytettiin ennen kuin tajuttiin tsekata, oiskos se kenties ruuveilla kiinni. Juna lähti ennen kuin nähtiin saiko ne sitä ikinä alas. :D Jos meette Brysseliin keskusrautatieasemalle, tarkistatteko meijän puolesta onnistuiko vaihto?

Toisin kuin Ranskassa, Belgiassa kaikkein kököimmissäkin junissa muistaa konnari kiertää. Ainoa maa tähän asti jossa lippu on tarkistettu joka ikinen kerta. Hollannissa oli yhdessä vaunussa yhtä aikaa jopa kolme konnaria, joista kaksi halus meijän lippui nähdä. Yhdelle vaa näytettii, nännänää!

Saavuttiin Amsterdamiin tuossa hieman ennen viittä ja harhailimme ilkeän turisti-infon (ne vaati rahaa kartasta!) kautta hotellillemme, jossa saimmekin viimeisen vapaan huoneen. Ollaan muuten huoneen ensimmäiset käyttäjät ja tää on vielä sen verran keskeneräinen, että tapetti ei ole edes seinällä. Sen takia ilmainen aamupala, hehe!

Kökköä on, että netissä luki täällä olevan ilmainen wifi, jota jotkut jopa selkeästi voi käyttää, mutta meidän mukana oleva armas pieni MSI ei onnistu pääsemään nettiin. Vähän se harmittaa, mutta ei tänne dataamaan tultu, ja päivitykset voi illalla kirjotella valmiiksi ja myöhemmin sitten postata. Pakko vaan näihin tärkeämpiin tarkastuksiin käyttää hotellin konetta, joten onneksi sellaiset on olemassa.

Käveltiin vähän tuossa kaupungilla, mutta ajateltiin jättää suurempi tutkiskelu huomiselle. Saatiin kuitenkin söppänä kanaalikuva J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti