22.6.2011

○ Teh Kinder-poika!

Aamulla syötiin taas kerran huoneen hintaan sisältyvä aamupala. Kahvi jopa tarjoiltiin pöytään ja sen kanssa oli kermaa! Njami! ;)

Juna-asemalla jouduimme ensimmäistä kertaa odottamaan junaa, joka oli 15 minuuttia myöhässä, ja siitä huolimatta se seisoi vielä 10 minuuttia saapumisensa jälkeen asemalla. Noh, ei meillä mikään kiire minnekkään ollut. Olimme päättäneet istahtaa pyörävaunuun, koska niin emme vahingossakaan tunkeneet kenenkään paikoille.

Matka jatkui pienen pysähdyksen kautta (jotain häikkää niillä oli vaunun numero 10 kanssa, se hylättiin Mainziin) ja Koblenzista kyytiin hyppännyt pyöräilijaporukka ajoi meidät ihan kunnon vaunuun. Mikäs siinä, junalla kuitenkin pääsi kivasti Kölniin.

Kölnissä totesimme että Dom on kyllä melkoisen vaikuttava näky heti kun rautatieasemalta ulos kävelee. Sade ajoi meitä kuitenkin etsimään yöpymispaikkaa ja pian bongasimmekin tutun hotelliketjun (A&O hotels/hostels, jossa yövyimme myös Münchenissä) ja suuntasimme yösijaa etsimään.

Saimme sitten kiva suihkuttoman ja vessattoman kahdenhengen huoneen kahdeksi yöksi, eli huomisesta tulee varsinainen Kölnin-tutkismispäivämme. Tänään kuitenkin kiertelimme jo hieman kaupungin ostoskatua ihastelemassa. :D

1 kommentti: